aceptar Esta tienda utiliza cookies propias y de terceros para que podamos mejorar su experiencia en nuestro sitio web y analizar comportamientos de usuario mediante Google Analytics. NO compartimos su información con terceras personas o empresas. Si continua navegando, acepta nuestras cookies. [SABER MÁS]

.

Lista de productos por marca Bromera

15,95 €
9,95 €
9,95 €
9,95 €
15,95 €
15,95 €

A la selva hi ha un problema gran, moooolt gran! Per`els animals tenen massa por per intentar descobrir qui és l´ésser misteriós que els aterreix cada dia. Gràcies a una vespa valenta, tot canvia inesperadament. Una divertida història que ens recorda que, molts cops, les coses no són com ens pensem...

Últimas unidades en stock
9,95 €

Miquel ja és major i li llevaran el bolquer. A partir d’ara haurà d’aprendre a demanar si vol anar al lavabo, a utilitzar l’orinal… Sembla difícil, però compta amb el suport de la colla i tots l’ajudaran a superar amb èxit este repte.

El llibre inclou:
✔ Una història de la colla per a passar una bona estona en família.
✔ Situacions quotidianes amb les quals es poden identificar els infants.
✔ Un joc entretingut que consisteix a buscar l’osset en cadascun dels dibuixos, per tal de mantindre l’atenció de l’infant i fomentar l’observació.
✔ Una guia per a la família amb consells, trucs i recomanacions.

9,95 €

La colla ha d´aprendre un grapat de normes bàsiques d´higiene personal: pentinar-se, rentar-se les dents, llavar-se la cara i les mans, utilitzar roba nieta, banyar-se...Són moltes coses, però de segur que si les fan junts tot serà mot més fàcil.

Colecció La Colla. Il-lustració: Rocio Bonilla.

9,95 €

Miquel ha d´aprendre a deixar d´utilitzar el xupló. Costa un poc de convéncer, així que li expliquen que l´ha de donar a la Fada de la Nit, com van fer Rosa i Pau ja fa temps. Serà dur, però si la colla està unida, Miquel serà capaÇ de superar este repte. 

Colecció La Colla. Il-lustracions Rocio Bonilla.

15,95 €

Canviem la nostra manera de veure la discapacitat. Tots podem tindre l’habilitat de trobar la part positiva de les coses per a traure el millor dels altres.