aceptar Esta tienda utiliza cookies propias y de terceros para que podamos mejorar su experiencia en nuestro sitio web y analizar comportamientos de usuario mediante Google Analytics. NO compartimos su información con terceras personas o empresas. Si continua navegando, acepta nuestras cookies. [SABER MÁS]

.

.

Arrossos i molt més

21,95 €
Impuestos incluidos

Arrossos i molt més no és a soles un llibre de receptes, encara que en tinga un fum, 92 en total. Sobretot és un manual per a portar a una altra dimensió l’afició que els valencians tenim a cuinar i menjar arròs. Sobre la base d’un amor indissimulat per la gastronomia, l’obra té tres coordenades bàsiques que ens canviaran el punt de mira: les varietats d’arròs que s’adapten a cada elaboració, el caldo amb què es cuina l’arròs i la incorporació de tècniques com el liquat.

Cantidad

Arrossos tradicionals, especials, de peix, de marisc, de carn, en paella, melosos, al forn… Des de la paella valenciana clàssica fins a l’arròs sec de Cochinita pibil, Ximo Carrión desplega tot un univers de creativitat gastronòmica i compartix els arrossos de la seua vida que, des d’ara, també ho seran de les nostres.

Carrión és un apòstol vocacional de la cultura de l’arròs i en este volum ens mostra els seus coneixements en tota la seua plenitud. A banda de consells, tècniques, pinzellades històriques i anècdotes que permeten una lectura agradable, Fentdetutto ens oferix molts arrossos que són fruit de la seua experimentació i que no deixaran indiferent a ningú. Per al cuiner més experimentat o per a l’aficionat de diumenge, Arrossos i molt més convida a viure l’experiència de l’arròs d’una forma més intensa i plaentera.

DR26577

Ficha de datos

ISBN
9788412226577
Número de páginas
248
Fecha de publicación
Octubre 2021
Encuadernación
Tapa blanda

También podría gustarte

21,95 €
30 Otros artículos en la misma categoría